Blog

Rollercoasters en wildwaterbaan… een dagje pretpark!

in Overig 30 maart 2023

Zon en vrije dagen in aantocht; wat is er more exciting dan een dagje acht- en wildwaterbanend door een park te rollen? Inderdaad, er gaat toch niets boven een dagje pretpark op den duur? Om er zeker van zijn dat je alles uit je dag haalt, is het natuurlijk van belang dat je goedgemutst en bovenal goed voorbereid de deur uit gaat. In deze blog nemen we je graag mee door een aantal musthaves voor een dagje pretpark!

Rugzak!

Misschien loop je normaal gesproken niet met een rugzak en gaat jouw voorkeur uit naar een lekkere handtas, maar voor een dagje pretpark is het dragen van een rugzak toch een grote aanrader. Zorg ervoor dat de rugzak groot genoeg is voor al de spullen die je mee wil nemen (snacks, drankjes, waterfles met rietje, portemonnee, etc…). Tip? Kies een rugzak die verstelbaar is, zodat ieder hem om-en-om kan dragen en de banden dus voor iedereen op de juiste maat zijn in te stellen!

Zonnewering

Om ultimate te kunnen genieten van een dagje pretpark is het goed om – vooral op de zonnige dagen – voldoende zonwering mee te nemen. Neem bijvoorbeeld een zonnebril of pet mee, zodat je niet de hele dag de zon in hoeft te kijken. Hoe zonde zou het zijn om jouw dagje pretpark vervroegd af te breken door hoofdpijn… Naast een pet en een zonnebril is een goede zonnebrandcrème ook van groot belang. Huidbescherming tegen de zon is natuurlijk altijd van belang; zorg ervoor dat je kiest voor een crème met een hoge beschermingsfactor en dat je deze gedurende de dag zeker een aantal keer aanbrengt!

Snacks en voldoende drinken

Tijdens een dagje opwinding in het pretpark is het natuurlijk wel van belang dat je voldoende eet en drinkt! Neem een stevige waterfles mee, zoals een waterfles met rietje van MyMepal; weet je zeker dat je de dag gehydrateerd door komt. Ga daarnaast voor zoute snacks, neem wat lekker belegde broodjes mee en een stukje fruit is natuurlijk ook nooit een slecht idee!

Powerbank

Nog eentje om zeker niet te vergeten; een powerbank! Zodat je mobiel niet leeg raakt en je alles gedurende de dag lekker kan blijven vastleggen. Zou zonde zijn als je de eerste keer achtbaan van je zoon of dochter niet op de foto kan zetten, toch? Daarnaast is het natuurlijk altijd handig om elkaar te kunnen blijven bellen; pretparken zijn de rustigste niet op zomerse dagen!

    Cart